Hae
Roosa Blom
Kaupallinen yhteistyö

Vastuulliset farkut kaiken kokoisille

Kaupallinen yhteistyö: Very Nice

vastuulliset farkut very nice

Vastuulliset farkut

Olen huomannut, että on ollut todella vaikea löytää vastuulliset farkut varsinkin isommassa koossa. Ja sellaiset, jotka oikeasti istuisivat hyvin ja olisi oikeasti korkeavyötäröiset. (Hoikkien mallien päällä olevat korkeavyötäröiset eivät itselläni ole läheskään korkeat..) En ole raskauden jälkeen omistanut kuin yhdet farkut ja nekin ovat tällä hetkellä epäsopivat. Kiitos raskaus, synnytys, imetys ja nopeasti muuttuva keho. En ole myöskään halunnut lähteä ostamaan uusia farkkuja, koska vastuullisuus on itselleni niin tärkeä kriteeri, että mielummin olen ilman, kuin ostan jotain epämääräisissä oloissa tuotettua.

Onneksi kuitenkin pääsin aloittamaan yhteistyön Very Nicen kanssa, josta olen innoissani, koska heillä on jeans for every booty. Heillä on tuumakokoja aina 40″ asti. Itse otin kaikki kuvien farkut vyötäröltä koossa 34″, joka on kokotaulukon mukaan XL/42. Se oli juuri oikea koko. Farkut menivät jalkaan, mutta ensimmäisillä kerroilla vetoketjua en meinannut saada kiinni. Istuskelin kotona muutaman kymmenen minuuttia farkut jalassa, nappi kiinni ja vetoketju auki. Hetken päästä vetoketju sujahti kiinni. Parin käyttökerran jälkeen on farkut aina sujahtaneet jalkaani helposti ja tuntuvat todella mukavilta. Farkut aina hieman mukautuvat käytössä, joten kannattaa valita napakka koko.

 

Vastuullinen tuotanto

Very Nice on kotimainen ja pitkäikäinen yritys. Heillä on takana vuosikymmenien ammattitaito farkuista. Nämä vastuulliset farkut valmistetaan heidän omalla tehtaallaan Virossa. Heidän tehdas on erikoistunut farkkujen tuotantoon ja siellä tehdään kaikki valmistusvaiheet. Lisäksi löytyy pesula, pakkaamo ja varasto, josta tuotteet lähetetään. He ovat investoineet viime vuosina paljon moderniin teknologiaan pesulassa, jonka avulla on voitu vähentää ympäristöön kohdistuvaa painetta.

Very Nice on läpinäkyvä yritys ja heidän tuotteiden vastuullisuudesta voit lukea lisää täältä.

vastuulliset farkut very nice

Kireät pillifarkut

Ensimmäisenä on Very Nice -farkkujen malli ”Legging”. Nimestä voi jo päätellä, että tämä malli on todella joustava. Kuitenkaan eivät näytä legginsseiltä vaan enemmän farkuilta. Taka- ja etutaskut sekä vyönlenkit löytyvät kuten farkuissa. Housujen leikkauksetkin ovat farkkumaiset. Kapealahkeinen malli ja korkeavyötärö tekevät farkuista paitsi mukavat, mutta myös helpot yhdistää asuun kuin asuun. Kuvailisin näitä kireiksi pillifarkuiksi sillä vaikka otin kaikista kolmesta housusta saman tuumakoon, niin nämä olivat selkeästi napakimmat. Kaikista kolmesta mallista nämä jäivät matalimmalle jäädessään hieman navan alapuolelle. Korkeavyötärö näissä silti on!

Yhdistin nämä ihanat mustat farkut vahvakuosisen yläosan ja näyttävien korvisten kansas. Kapeat lahkeet sujahtivat mustien pupunkorva-nilkkureiden sisään. Mustat pillifarkut ovat itselleni yksi vaatekaapin kulmakivistä. Ne voi yhdistää rennommin kotona tai yläosaa vaihtamalla juhlavammin. Ne sopivat kaiken kanssa yhteen ja ovat aina hyvännäköiset.

vastuulliset farkut very nice

Perinteiset farkut

Toinen valintani oli ”Fanny”, joka mielestäni muistuttaa hyvin paljon perinteisiä farkkuja. Näissä on korkea vyötärö, joka itselläni on noin napaan asti. Lahje on kapea, mutta ei niin pillifarkku, kuin Legging-mallissa. Tässä mallissa on myös todella kivat leikkaukset. Perinteinen farkunsininen väri on ihana. Outoa käyttää sinisiä farkkuja, koska en tosiaan ole käyttänyt farkkuja pitkään aikaan, enkä varsinkaan sinisiä farkkuja.

Collegepaita ja farkut on ollut oma syksyn päivittäinen asuni. Hyvin simppeli ja mukava. Tykkään tästä rennosta lookista. Rentous ja mukavuus onkin itselleni yksi tärkeä kriteeri vaatteessa. En kestä yhtään epämukavia vaatteita tai kenkiä. Jos vaate on yhtään epämukava välttelen sen pukemista ja jos jostain syystä puen sen, niin otan pois heti kuin mahdollista. Mutta ei vaatteiden kuulu olla epämukavia! Tästä syystä en ennen ostanut farkkuja. Nykyään olen päivittäin farkut jalassa.

vastuulliset farkut very nice

vastuulliset farkut very nice

Mustat farkut

Viimeisin malli on Caramel Slim leg st. Mustat farkut, korkea vyötärö ja kapeahko lahje. Näissä on kaikista korkein vyötärö ja vyötärö tulee navan yläpuolelle. Nämä ei ole jalassa niiin kireät kuin Legging-malli, mutta istuvat nämäkin ovat. Super korkeanvyötärön takia olen käyttänyt näitä eniten. Näissäkin on paljon joustoa. Lahje ei ole niin kapea kuin pillifarkuissa, mutta enemmän kapea kuin suora.

Halusin hieman hassutella ja kokeilin rentoa lookkia magean farkkutakin ja maihareiden kanssa. Jotenkin tää lookki iski itseeni tosi kovasti ja tunsin heti omakseni. Jotain persoonallista, mutta kuitenkin rentoa.

Mikä näistä on sinun suosikki asukokonaisuus?

Entä oliko Very Nice sinulle entuudestaan tuttu? 

 

Kuvat Dilan Photography

Silkkipaita, korvakorut ja farkkutakki lainassa Vaatepuusta


LUE MYÖS

Ekologisempia lahjaideoita leikki-ikäisille

Miten kasvivärjäys eroaa synteettisistä hiusväreistä?

Vertailussa erilaiset kangasmaskit

 

LISÄÄ EKOJUTTUJA LÖYTYY INSTAGRAMISTANI

Löydät minut @roosablom

Kaupallinen yhteistyö: Very Nice

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *