Hae
Roosa Blom

Suosikki Zero Waste – tubettajat

Mihin tahansa ryhtyykin niin mikä olisikaan parasta kuin muut ihmiset! Youtubesta löytyy monia hyviä zero waste -ideologiaa noudattavia tubettajia. Listasin alle omat suosikki tubettajani. Toivottavasti moni muukin inspiroituisi heistä. Harmikseni suomalaisia zero waste -bloggaajia / tubettajia ei juurikaan ole. Kommenttikenttään saa kertoa jos olen missannut jonkun super hyvän!
THE GIRL GONE GREEN


The Girl Gone Green -kanavan takana on Yhdysvalloissa asuva Manuela. Hänen videoiden aiheita ovat zero waste, minimalismi, vegaanius sekä muita vihreisiin arvoihin liittyvät asiat. Viimeisimmässä videossa hän kertoi myyneensä kaikki tavaransa ja muuttavansa Aasiaan. Luvassa päivityksiä siis eri mantereelta. Videot englanninkielisiä.


GITTEMARY JOHANSEN

Tanskassa asuva bloggaaja. Youtube-kanavalta löytyy videoita eri zero waste -aiheista mm. matkustelu, pyykinpesu, ruoka, meikkaaminen ja bonuksena – häät! Myös monta muuta videota kuten zero waste ja kissa. Lisäksi juttuja vegaaniudesta. Häneltä löytyy myös oma blogi joka löytyy tästä. Videot englanninkielisiä.

TRASH IS FOR TOSSERS


Yksi mediassa eniten esillä oleva zero waste -elämää noudattava nainen on yhdysvaltalainen Laura Singer. Moni varmasti tuntee hänet artikkeleista ”Naisen neljän vuoden roskat mahtuvat yhteen lasipurkkiin”. Hänen omalta Youtube -kanavalta löytyy aiheeseen liittyviä videoita sekä reseptejä omaan kotikosmetiikkaan.
SOPHIE OLLIS

Iso-Britanniassa asuva Sophie noudattaa zero waste -ideologiaa. Sen lisäksi minimalismi, veganismi, liikunta ja terveellisyys kuuluvat hänen elämäänsä. Blogista löytyy niin reseptejä ruokiin kuin kotikosmetiikkaan sekä vinkkejä minimalistiseen ja zero waste -elämään.

LEAFECO

Iso-Britanniassa myös asuva Dani tekee videoita zero wasta -ideologiaan liittyen. Hänen kanavaltaan löytyy paitsi vinkkejä zero waste -elämän aloittamisesta lahjojen paketointiin. Bonuksena myös kuinka rakentaa oma komposti kotiin vaikka asuisit kerrostalossa!
SUSTAINABLY VEGAN

 
Sustainably Vegan -kanavalta löytyy nimensä mukaisesti videoita veganismista, zero waste -ideologiasta sekä ekologisesta ja eettisestä kuluttamisesta. Helppoja ruokareseptejä mm chili-kastike, pähkinävoi ja … vievät kielenmennessään! Hänellä on myös herttainen ja rauhallinen ääni ja siksi videoita on todella miellyttävä kuunnella.

Yksi kommentti

  1. Lea kiertoidea kirjoitti:

    Kiitos videoiden koostamisesta! Katsoin kaikki läpi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *