Hae
Roosa Blom
Kaupallinen yhteistyö

Mun nopea arkimeikki luonnonkosmetiikalla (+tarjouksia!)

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Arkimeikki luonnonkosmetiikalla

Tänään alkoi House of Organicin *Luonnonkosmetiikka-päivät, jossa on ihan mahtavia tarjouksia koko tämän viikon. Iloiseksi yllätykseksi suurinosa omista suosikki arkimeikki-tuotteista löytyy alesta! Nämä ovat tuotteita, joita olen käyttänyt jo pidempään. Olen vertaillut erilaisia luonnonkosmetiikan tuotteita, mutta näistä on selkeästi tullut lemppareitani, joita ostan aina kerta toisensa jälkeen lisää.

En ole meikkibloggaaja tai -guru. Arvostan meikkaamisessa helppoutta ja nopeutta. Kun meikkaan niin nopea arkimeikki tarkoittaa itselleni max 10-15 minuuttia. Sen kauempaa ei edes yleensä ole aikaa. Taapero ja yrittäjyys pitävät päivät mukavan kiireisenä. Normaalisti arkena en välttämättä meikkaa, jos olen vain kotitoimistolla.

Olen huomannut, että meikeissä itselläni on tullut muutamia suosikkibrändejä keneltä käytän useampiakin tuotteita ja ostan aina tuotteen loputtua uuden samanlaisen. Omia suosikkejani ovat Mossa, Flow cosmetics, Zuii Organic, Avril ja Boho. Tykkään käyttää arkimeikissä aina tiettyjä tuotteita, mutta myös hieman vaihtelen fiiliksen (ja ajan riittävyyden) mukaan mitä laitan.

Tuotteet on vielä listattu tarjouksineen postauksen lopussa.

meikin puhdistus & ihonhoito

Aloitan hieman käänteisessä järjestyksessä tämän nimittäin meikin puhdistuksesta. Pesen aina meikit suihkussa ja käytän *Mossan puhdistusvaahtoa. Nimestä huolimatta tämä ei kyllä ole kovin vaahtoava. Kuitenkin tällä lähtee kaikki meikit todella hyvin. Ostin ensimmäisen purkin heti, kun brändi tuli kauppoihin. Mossan tuotteet muutenkin todella hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Tuote ei kuivata ihoa ja on hellävarainen, mutta tehokas. Tuote on super riittoisa ja yksi purkki kestää omassa käytössäni melkein vuoden.

Toinen suosikkini on *Flow cosmeticsin balm to milk -puhdistusaine, joka on  i-h-a-n-a. Tuote on öljymäinen ja pehmeä kasvoille. Tuote muuttuu veden kanssa kosketuksissa ollessaan maitomaiseksi. Käytän tätä myös meikinpuhdistukseen ja myös tällä lähtee kaikki meikit hyvin pois. Ostin tätä myös viime jouluna siskolleni joululahjaksi. Tykkään tästä todella paljon, mutta tämä on hieman arvokkaampi, kuin Mossan puhdistusaine, joten siksi usein päädyn valitsemaan Mossan. (Joka on sekin todella hyvä!)

Vähän oman jaksamisen ja fiiliksen mukaan myös illalla pyörittelen kasvoja *konjac -sienellä. Konjac-sieni kuorii ihoa todella hellästi ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Käytän konjac-sientä varsinkin silloin jos iho tuntuu todella kuivalta. Se auttaa myös kasvorasvoja ja -öljyjä imeytymään paremmin. Iho näyttää pienen pyörittelyn jälkeen aina paljon fressimmältä.

Aamulla ennen meikkaamista huuhtelen kasvot vedellä. Jos iho tuntuu kuivalta laitan alle *Flow cosmeticsin mustikkavoidettajossa on ihanan kevyt ja helposti levittyvä koostumus.

Meikkipohja

Meikkipohjan aloitan aina ensin peittämällä tummat silmänaluset *Zuii Organicin voidemaisella peitekynällä sävyssä fair. Halleluja mun elämä pelastui, kun ystävä suositteli tätä tuotetta mulle vauvavuonna. Levitän tätä itse sormella. Tämä on myös super riittoisa tuote ja koska on vedetön, niin säilyvyys on 36kk! Itselläni on jo toinen kynä menossa tätä. Ilman en voisi olla.

Jos ihossa on finnejä, rupia, naarmuja tai mitä näitä nyt pienen lapsen äidillä naamassa voikaan olla niin käytän *Bohon peitevoiteita. Käytössäni on sävyt green ja orange. Bohon peitevoiteita voi myös käyttää tummille silmänalusille ja ne ovat todella pikmenttisiä.

Kasvoihin käytän vähän vaihtelevasti meikkivoidetta tai mineraalimeikkejä. Joskus myös molempia, jos haluan peittävämmän lopputuloksen. Ihoni on hyvässä kunnossa ja aika tasainen, joten usein haluan vain tasoittaa ihonsävyä. Lopputuloksen haluan olevan kevyt ja luonnollinen. Jos teen hyvin kevyen meikin (ripsari + kulmat) niin yleensä laitan vain mineraalimeikkiä kevyesti tasoittamaan sävyä. Mineraalimeikeistä suosikkini on *Everyday minerals, jota olen käyttänyt jo yli 4 vuotta. Käytän *Everday Mineralsin Jojoba mineraalimeikkipohjaa sävyssä Ivory 1N. Mineraalimeikkien käyttö vaati opettelua sillä niissä avainsana on kerrostus. Tykkään kuitenkin kuinka lopputulos sulautuu kauniisti iholle. (Kuvassa Bohon mineraalimeikki sillä itseltäni just loppui Everyday Minerals ja sain Bohon tuotteita PR-toimistosta testiin. En ole vielä kunnolla päässyt testaamaan kyseisestä tuotetta.)

Jos taas laitan meikkiä enemmän, teen rajaukset silmiin, laitan peitevoiteita jne niin käytän meikkivoidetta. Meikkivoiteena käytän *Zuii Organicin Lux meikkivoiteen kevyempää versiota sävyssä Ivory, mutta saatavilla on myös *peittävämpi versio. Itselläni on käytössä kevyempi, joka myös peittää hyvin ja tasoittaa kauniisti ihon sävyä. Meikkivoidetta tarvitsee vain yhden pumppauksen, josta tulee hyvin pieni määrä, joka riittää koko kasvoille.

Korostukset ja varjostukset

En tee ollenkaan korostuksia, mutta varjostuksia käytän hieman. Tykkään käyttää aurinkopuuteria varjostuksiin. Tällä hetkellä vaihtelen vähän fiiliksen mukaan *Flow cosmeticsin aurinkopuuteria sävyssä Gold sekä *Bohon Bronzerin välillä. Bohon Bronzerissa on upea nimensä mukaisesti pronssimainen ja kimalteleva pinta. Flow cosmeticsin aurinkopuuteri taas on tasaisen kauniin sävyinen. Laitan varjostukset poskiin sekä leuan alle korostomaan leukaperiä (onkohan se edes oikea sana tässä?).

Joskus saatan jättää varjostukset kokonaan pois tai tehdä hyvin kevyesti. Silloin yleensä laitan koko kasvoihin kevyesti Bohon Healthy Glow Powderia, joka antaa kasvoihin kauniin sävyn ja luonnollisen hehkun. Varsinkin, jos olo on yhtään uupunut ja iho näyttää väsyneeltä. Joskus myös laitan tämän sijasta poskipunaa. *Flow cosmeticsin poskipuna sävyssä pihlajanmarja on ihana. Tykkään itse lämpöisen sävyisistä poskipunista. Poskipuna myös antaa kivan fressin ilmeen. Viime vuonna käytin aina poskipunia, mutta nyt en enää joka meikissä.

 

Silmämeikki & Kulmat

Arkena silmämeikin pidän hyvin yksinkertaisena. Laitan yleensä vain ripsaria ja teen rajaukset eyelinerilla. Paras ripsiväri mitä olen kokeillut on ehdottomasti *Avrilin ripsiväri. Olen käyttänyt sitä varmaan 6-7 purkkia!

Eyelinerina tykkään myös *Avrilin  nestemäisestä eyelinerista. Siinä on ihana ohut sivellin ja tuote pysyy hyvin koko päivän, eikä lähde leviämään. Eyelinerin koostumus on todella hyvä ja se levittyy kauniisti. Toki en ole itse mikään paras tekemään rajauksia, mutta jos taitoa on niin tällä saa upeat rajaukset. Itselleni riittää, että ne on suurinpiirtein symmetriset.

Tykkään omista kulmistani. Niissä on todella kiva muoto. En oikeastaan koskaan ole nyppinyt kulmiani enkä nypi nykyäänkään. Kiitän itseäni, etten alkanut nyppiä kulmiani yläasteella, kuten muut. Kulmiin käytän *Zuiin kulmakynää sävyssä Coco. Kulmakynällä yleensä vahvistan hieman kulmien väriä ja terävöitän reunoja. Niin, että kulmat ovat hieman skarpimmat, antaen viimeisen kehyksen silmille ja kasvoille.

Tarjoukset

House of Organicin Luonnonkosmetiikka-päivillä on tarjouksessa muutamia suosikkituotteitani ja ne on listattu tässä. Perässä myös päivä, jolloin tuote on tarjouksessa. Koko kuvaston ja kaikki tarjoukset näet tästä.

Kuvissa vilahtaa myös kynnet, joissa on *Bohon kynsilakkaa sävyssä sunset, joka on myös tarjouksessa lauantaina hintaan 6€ (norm. 8€).

 

Tilausten yhdistäminen:

Koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin. Tilaukset yhdistetään automaattisesti. YHDISTÄ -koodi alkaa toimimaan keskiviikkona 12.8 eli ensimmäisen tilauksen jälkeen muihin tilauksiin saa ilmaiset toimitukset. Tilausten toimitus aloitetaan 17.8 maanantaina.

 


EDELLINEN POSTAUS:

DIY Hiusgeeli

Testissä Cultivators kasviväri

DIY Hopeashampoo

 

SEURAA SOMESSA!

Instagramissa @roosablom

Tykkää myös Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *