Hae
Roosa Blom

Vuoden 2020 luetuimmat blogipostaukset

Ihanaa tätä vuotta!

Palataan hetkeksi vielä viime vuoteen sillä halusin listata teille viime vuoden luetuimmat blogipostaukset. Olen viime vuonna alkanut kehittämään blogia ammattimaisempaan suuntaan ja myös lisännyt postaustahtia. Toki elämä aina heittää kaikkea eteen eikä asiat ole mennyt aina niinkuin olen suunnitellut. Kuitenkin kulunut blogivuosi on ollut mieletön. Katselin juuri lukuja ja viime vuonna blogipostauksiani luettiin 482 000 kertaa, joka on melkein neljäkertaa enemmän kuin 2019. Samoin blogissani vieraili 187 000 eri henkilöä. Siiis mitä?!! Kelatkaa mikä määrä ihmisiä ja en voisi käsittää sitä, että kymmenet tuhannet lukevat blogiani säännöllisesti joka kuukausi. Hurjaa!

Tällä listalla siis luetuimmat blogipostaukset, jotka olen julkaissut vuonna 2020. Listalla oli myös 2016-2019 kirjoittamia postauksiani, joita luetaan silti kuukaudesta toiseen kymmeniä ja satoja kertoja. Halusin kuitenkin nostaa tähän vain tämän vuoden postaukset. Koko blogihistoriani tämän hetken suosituimmat top 5 -listan näet sivupalkista.

Aloitetaan ensin kymmeneneksi luetuimmasta postauksesta.

Sijalla 10:

Näitä asioita en ostaa enää 2

Tämä on jatko-osa postaukselle ”Näitä asioita en osta enää” ja keräsi jonkin verran lukukertoja. Tämä blogipostaus herätti myös median kiinnostuksen ja annoinkin haastatteluni Me Naisille. Haastattelun perusteella julkaisiin juttu Me Naisissa ja Iltalehden verkossa. Jutun voit lukea tästä.

Sijalla 9:

DIY Luonnonmukainen hyttyssuihke

Kesällä kyllästyin hyttysmyrkkyihin ja etsin luonnollisempia vaihtoehtoja. Tämä on helppo ja juhannuksena totesin sen toimivaksi ja käytinkin ahkerasti loppukesän.

Sijalla 8:

5 tavaran karsimisen kompastuskivejä ja kuinka päästä niistä yli

Oon itse karsinut tavaraa vuosien aikana paljon ja homma jatkuu edelleen. Tässä on tullut huomattua monia erilaisia kompastuskiviä mitä tavaraa karsiessa tulee ja kokosin ne yhteen blogipostaukseen. Nämä toistuvat myös itsellä tasaisin väliajoin edelleen.

Sijalla 7:

DIY Myrkyttömät sormivärit

Ostolakon seurauksena kokeilin erilaisia asioita. Yksi niistä oli itsetehdyt sormivärit. Muita hyviä puolia itsetehdyissä sormiväreissä oli myrkyttömyys(!!), koska ne on valmistettu keittiönkaapin antimista ja sen lisäksi edullisuus ja ekologisuus. Täytyykin taas pitkästä aikaa maalaa sormiväreillä taaperon kanssa.

Sijalla 6:

DIY Hopeashampoo

Tämä simppeli, mutta toimiva itsetehty hopeashampoo kannattaa testata! Kaupan hopeashampoot yleensä kuivattavat hiusta, mutta tämä ei. Salainen ainesosa tässä on mustikka.

Sijalla 5:

Tulostettava tehtäväkirja ja värityskuvat

Päiväkotien sulkeudututtua ja kotona aikaa viettäen etsin netistä erilaisia tulostettavia väritys- ja tehtäväkirjoja. Niitä löytyikin mukavasti ja kokosin parhaimmat linkit yhteen postaukseen.

Sijalla 4:

Ainoat 10 lelua, jotka lapsi ”tarvitsee”

Lasten lelut ovat aihe, josta jaksaisin puhua ja paljon. Vauvalelut siirtyivät pois ja taapero alkoi jo muodostaa leikkejä. Yritin selvittää ja miettiä millaisia leluja olisi hyvä olla. Koska en halunnut vaan ostaa aina jotain kivoja leluja vaan, että kokonaisuus olisi mahdollisimman monipuolinen. Tuo listaus on sellainen, että edelleen olen sitä mieltä. En ole nipo ja on meilläkin jotain tuon ulkopuolelta, mutta auttaa hahmottamaan asioita eri näkökulmasta. Mielestäni meillä on aika paljon leluja, mutta silti saan kommentteja että meillä on paljon vähemmän leluja kuin muilla. Enkä koe, että tarvittaisiin enempää (taapero kyllä toivoo puimuria) ja meillä leikitään paljon ja päivittäin.

Sijalla 3:

Vertailussa erilaiset kangasmaskit

Toinen kangasmaski-postaukseni pääsi kolmanneksi luetuimmaksi. Tässä vertailin muutamien kotimaisten brändien maskeja. Yritin valita listalle mahdollisimman erilaisia kiinnitystavoiltaan, muodoiltaan ja materiaaleilta.

Sijalla 2:

5x ekologiset ja eettiset urheilulegginssit

Tässä postauksessa vertailin viisiä erilaisia ekologisia ja eettisiä urheilulegginssejä koossa XL.

Suosituin:

Kangasmaskit – täältä niitä saa!

Loppukesästä julkaistu postaus RÄJÄHTI totaalisesti. Sitä jaettiin somessa ja se nousi Googlessa todella korkealle. Mun tavoite postauksessa oli nostaa pieniä käsityöyrittäjiä. Sain palautetta, että moni oli postauksen myötä saanut kauppaa. Listassa on yli 60 eri valmistajaa. Oon kiitollinen, että pystyin auttamaan muita. Tätä postausta on tähän mennessä luettu yli 220 000 kertaa ja luetaan edelleen päivittäin.

 

Kiitos kaikille jotka ootte klikannut mun blogiin ja lukenut yhdenkin artikkelin. Se merkitsee itselleni todella paljon. ♥


LUE MYÖS:

Joulukuussa perhelomalla Kolilla

Sähköauton lataaminen kodin ulkopuolella

Paljasjalkakengät kokemuksia

SEURAA SOMESSA!

Instagramissa @roosablom

Tykkää myös Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *