Hae
Roosa Blom

DIY | Pyykkinaru

Yksi asia mitä inhoan on pyykkien laittaminen kuivumaan. En tiedä miksi, mutta en vain tykkää siitä. Ärsyttävintä kaikista on se, että lakanoita ei saa mihinkään kuivumaan. Ovien päälle niitä ei saa järkevästi (ja ovet menevät pilalle). Tämä aiheuttaa aina ikuista päänvaivaa. Ärsyttävintä on saada parisängyn lakanat kuivumaan. Toki voisi käyttää talonyhtiön pyykkitupaa (jota meillä ei ole) tai ostaa kuivausrumpu, johon meillä ei ole varaa. Onneksi asia saatiin yksinkertaisella ja edullisella tavalla ratkaistua.

Tarvitset:

– Narua
– Lenkkikoukkuja

Ratkaisimme asian niin, että laitoimme makuuhuoneen kattoon pyykkinarun. Makuuhuoneessa pyykit saavat kuivua rauhassa. Ne eivät ole meidän tiellä eikä niitä näe vieraat. Sängyn takaa mahtuu kulkeamaan hyvin. Sitten, kun olimme saaneet pyykkinarun kattoon nousi mieleen – miksi en keksinyt tätä aikaisemmin. Elämä helpottui taas suuresti.

Miten te kuivatatte lakanat? Onko joku keksinyt jotain järkevää systeemiä tähän?

2 kommenttia

  1. Mirva Kokko kirjoitti:

    Oletko jo kokeillut appelsiini hiuslakkaa?

  2. Roosa Blom kirjoitti:

    Tarkoitatko tuota itsetehtyä? 🙂 Juu olen! Super hyvää ja tuli tosi pitävä. Ongelma on vaan se tahmeus, että suihkupullo meni tukkoon joskus parin kk päästä kun jämähti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *