Hae
Roosa Blom

Kauneustuotteiden suosikit

Pitkästä aikaa haluan nostaa esille omia suosikkituotteitani luonnonkosmetiikan puolelta. Tuotteet joita ei ehkä muuten tulisi esiteltyä yksinään. Monien tuotteiden kanssa on takana jo muutama vuosi tai ainakin useampia kuukausia. Tuotteet ovat sellaisia, jotka ovat pysyneet pitkään suosikkeina ja ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä.

DIY Deodorantti
Kirjoitin blogiini ohjeen tämän deodorantin tekemiseen. Tämän tuotteen hinta-laatusuhde on ihan mieletön ja lisäksi se on alusta asti ollut itselläni toimiva. Olen käyttänyt pelkästään itse tehtyä deodoranttia nyt melkin vuoden ja kertaakaan ei ole päästänyt hikeä läpi. Mieletön tuote!
Everyday Minerals poskipuna
Mineraalimeikit ovat siitä hyviä, että ne eivät oikeastaan vanhene. Everyday Mineralsin poskipuna on todella riittoisaa ja sitä ei pidä ottaa kuin vain pieni määrä mitä kannessa on. Todella pikmenttinen, riittoisa ja ihanat sävyt. Todellakin jokaisen sentin arvoinen. Ehkä voisi myydä jopa pienemmissä purkeissa, koska kuluu niin hitaasti. Itse käytän poskipunaa 3-4 kertaa viikossa ja kahden vuoden aikana olen saanut 1/5 osan purkista kulumaan. Kannattaa harkita tämän tuotteen ostamista kaverin kanssa kimppaan.
Itselläni käytössä lämminsävyinen Sweet Coral.
Flow kosmetiikan mineraalimeikkipohja
Kotimaisuus on asioita joita arvostan. Käytin ennen monta purkkia Everyday Mineralsin meikkipohjaa, johon olin tyytyväinen. Kuitenkin päätin kokeilla Flow kosmetiikan vastaavaa ja ai, että! Paljon parempi tuote. Lopputulos on peittävä, kevyt, luonnollinen ja hengittävä. Tykkään todella paljon mineraalimeikkipohjasta sillä ihoni on hyvässä kunnossa, mutta haluan vain tasoittaa hieman ihonsävyä. Mineraalimeikeillä saa ihanan luonnollisen ja keveän lopputuloksen.
Itselläni käytössä sävy Ivory, joka on todella vaalea ja lämminsävyinen.
Manteliöljy
Tämä tuote on niin monikäyttöinen. Kevyt öljy niin kasvoille, kynsinauhoille kuin muualle kehoon. Mutta ehdottomasti paras raskausarpien ehkäisyys. Itselläni heti plussan jälkeen kirjaimellisesti repesi maha. En olisi voinut keretä rasvailemaan etukäteen. Käytin raskausarpiin tarkoitettua luonnonkosmetiikan rasvaa puoleen väliin raskautta, kunnes aloin käyttämään myös manteliöljyä. Uskomatonta mutta totta – raskausarvet ovat jopa haalentuneet. Ne olivat todella tummia ja syviä, mutta nyt vähän hailakampia. Katsotaan mitä loppuraskaudesta käy.
Itsellä käytössä Valioravinnon Manteliöljy. Saatavilla luontaistuotekaupoista.
Rezepte der oma Gertrude: Shampoo & hoitoaine
Jos haluaa edullista luonnonkosmetiikkaa niin tämän merkin shampoota ja hoitoainetta kannattaa kokeilla. Mielestäni todella hyvä perus tuote. Ei pomppaa mitenkään todalla ihmeellisenä tuotteena, mutta ei mitään pahaakaan sanottavaa. Jos kaipaa perus hyvää tuotetta niin tämä on se. Hintaa yhdellä purkilla on n. 2,5 euroa ja saatavilla Prismasta. Helppo, halpa ja hyvä on tämän tuotteen ominaisuudet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *