Hae
Roosa Blom

Nerokas uuninpuhdistus kikka

FAIRY – ei auta.
UUNINPUHDISTUS -AINE – ei auta.
YLEISPUHDISTUS -AINE – ei auta.
KEITTIÖSIENI – ei auta.
PITKÄ VAIKUTUSAIKA – ei auta.

Millä tän saa oikein puhdistettua?!

 

Miten uuninpuhdistus voi olla näin vaikeaa?

Taisteltuani keittiön uuniluukun puhdistuksen kanssa ja kokeiltuani kaikkia mahdollisia pesuaineita ja hinkkausaineita päätin luovuttaa. Miten uuninpuhdistus voi olla näin vaikeaa? Otin lopulta avukseni ystäväni Googlen ja ensimmäisen linkin takaa paljastui keskustelu, josta löytyi apua. Niin yksinkertainen, mutta en silti olisi ikinä keksinyt itse.

Haluan ehdottomasti jakaa teille tämän nerokkaan keinon millä saa helposti ja edullisesti puhdistettua uuniluukun. Meillä(kin) uunin luukku oli täynnä pinttynyttä rasvaa, sulanutta juustoa ja vaikka mitä, joka ei lähtenyt millään puhtaaksi. Googlettelun jälkeen löysin tämän hehkutetun tavan. Ja tässä se tulee.

Kostuta palasokeria ja ala hinkkaamaan

 

 

Ei tarvinut painaa kovaa eikä sokeri naarmuttanut lasilevyä yhtään. Nyt uuni on kuin uusia. Kaupasta paketti palasokeria maksoi n. 1,20€ ja käytin puhdistukseen 5-6 sokeripalaa. Aikaa puhdistukseen meni alta 10 minuuttia. Kuinka helppoaa!

Kuinka moni tiesi tämän kikan entuudestaan?

 Entä löytyykö muita hyviä tapoja puhdistaa uunin luukku?

VINKKI! Kun jaoin tämän Facebookissa sain paljon kommentteja. Toimii kuulemma hyvin pinttyneeseen kattilaan ja valurautaliedelle!

LUE MYÖS:

Näin puhdistat puisen syöttötuolin helposti

DIY Yleispuhdistusaine

Tehokas ja halpa kotitekoinen pyykinpesuaine

SEURAA SOMESSA!

Instagramissa @roosablom

Tykkää myös Facebookissa

Yksi kommentti

  1. Kodinplaza kirjoitti:

    Hei,
    Erinomainen kirjoitus uunin puhdistuksesta!

    Jos tuntuu, että tarvitset apua uunin puhdistukseen tai haluatko vertailla palvelun tarkemmat hinnat? https://kodinplaza.fi/ avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *