Hae
Roosa Blom

Apua raskauspahoinvointiin luonnollisesti

Kun raskautta oli takana reilut kuusi viikkoa alkoi pahoinvointi lisääntyä. Jatkuva pahaolo ja ällötys ei tuntunut mukavalta ja vaikeutti arkea. Raskaana ollessa kiinnitin vielä enemmän huomiota siihen etten söisi turhia lääkkeitä. Kun en muutenkaan tykkää syödä lääkkeitä (vitamiinit kyllä pyrin aina ottamaan). Yhtäkkiä muistin lukeneeni Apteekissa myytävistä Sea Band -rannekkeista. Rannekkeiden teho perustuu akupisteiden painamiseen. Ostin rannekkeet ajatuksella, ettei tästä mitään haittaakaan ole.
Ranneke ei poistanut raskausoireita tai pahoinvointia. Lähtötilanne oli siis se, että pienikin yskäisy, vääränlainen haju, vääränlaisen ruuan ajattelu tai ihan niinku noin muuten vaan oksetti. En alkuraskaudesta kuitenkaan oksentanut, kuin muutaman kerran lopulta. Ranneke helpotti pahoinvointia ja teki siitä  siedettävämpää. Jos olisi pitänyt verrata asteikolla 1-10 niin olo oli ennen ranneketta 9-10 ja rannekkeen kanssa 4-5.  Mutta silti vaivasi jatkuva väsymys, etovaolo ja päänsärky. Käytin ranneketta päivittäin aamusta iltaan paitsi nukkuessa.
Rannekkeen teho perustuu Nei-Kuan-akupisteiden painamiseen. Sen vaikutus alkaa jo muutamassa minuutissa ja pitäisi helpottaa niin matkapahoinvointia kuin raskauspahoinvointia. Rannekke ei aiheuta sivuvaikutuksia kuten uneliaisuutta. Pakkauksessa tulee selkeät kuvalliset ohjeet oikean paikan löytämiseksi. Nimetön laitetaan ranteen alapuolelle ja kolme sormea yläpuolelle. Oikea piste on näin etusormen alapuolella.
Rannekkeita oli saatavilla Apteekista kolmea erilaista; normaali, mama-versio sekä lapsille tarkoitettu. Mama-versio oli väriltään violetti ja normaali musta. En tiedä tarkkaa mitä eroa tällä normaalilla ja mama-versiolla oli värin lisäksi. Ymmärtääkseni näitä on saatavilla ihan kaikissa apteekeissa ja kysyin myyjältä pahoinvointiranneketta jolloin sain oikean tuotteen. Hintaa oli reilu 20 euroa. Enkä ole katunut ostostani ollenkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *