Hae
Roosa Blom

Muutto uuteen kotiin

Moikka ja terveisiä täältä Vaikuttajamedialta!

Onpa jännittävää kirjoitella täällä uuden blogikodin katon alla. Virallinen muutto tapahtui tänään 2. tammikuuta, mutta olen jo marraskuun lopusta tehnyt siirtymistä. Vaikuttajamedian porukka vaikuttaa lyhyen tuntemisen jälkeen todella mukavilta ja olo on ollut alusta asti todella kotoisa.

Tämä blogimuutto ei teille lukijoille vaikuta pääsääntöisesti muuten kuin, että blogin osoite ja ulkoasu on muuttunut. Uusi osoite on www.roosablom.vaikuttajamedia.fi. Kaikki vanhat postaukset ovat siirtyneet mukanani. (Kiitos Vaikuttajamedian IT-tuelle!) Lisäksi postauksia alkaa tipahtelemaan useammin. Kaupallisia yhteistöitä varmasti tulette näkemään jatkossa, mutta tietenkin vain omien arvojeni mukaisten yritysten kanssa. Blogin sivupalkissa ja yläpuolella tulee myös jatkossa näkymään mainoksia. Tietenkin bloggaaminen pysyy läpinäkyvänä ja teille ei jää epäselväksi koska tuote on saatu ja koska ostettu omalla rahalla.

Onko teillä jotain toiveita tai ideoita mitä kaipaisitte blogiin?

Olen todella innoissani mitä nämä uudet tuulet tuovat tullessaan. Toivottavasti tekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *