Hae
Roosa Blom

Tue pienyrittäjää – näitä suosittelen

*Sisältää mainoslinkkejä

Tue pienyrittäjää

Monet ovat somessa nostaneet esille suosituksia pienyrittäjistä kenen palveluita suosittelevat. Halusin kantaa oman korteni kekoon ja tein tästä blogipostauksen sillä suosittelen näiden yritysten palveluita myös tämän kriisin jälkeenkin. Itse yrittäjänä haluan nostaa toisia yrittäjiä. Nyt on aika puhaltaa yhteen hiileen!

Voit lukea myös edellisen postaukseni Näin tuet ilmaiseksi vaikuttajaa rahallisesti.

 

Näitä  yrittäjiä suosittelen: Palvelut

Valokuvaaja Tiia Ennala ottaa mielettömän upeita henkilökuvia. Tiia osaa ikuistaa kuviin aidon ja lämpimän tunnelman. Hän on kuvannut myös yrityskuvia, joten vink vink jos joku yrittäjä lukee tätä ja tarvitsee yritykselle uusia kuvia. Esimerkiksi blogini bannerikuva sekä sivupalkissa oleva henkilökuva minusta ovat Tiian ottamia.

 

Ekokampaamo Karma Helsinki on kampaamo, jossa käyn itse. Valitettavasti nyt, kun Uusimaa on eristetty en voi kampaajalla käydä, mutta heti kun pääsee niin menen taas. Mirella on todella ammattitaitoinen ja mukava.

 

Jäsenkorjaaja Marko, Tampereelta. Kävin vuoden vaihteessa Markolla pienen hoitojakson ja täytyy sanoa, että olin todella vaikuttunut suomalaisesta jäsenkorjauksesta. Sain apua niska-hartia seudun ongelmiin sekä polvivaivaan. Blogipostaus aiheesta on tulossa, jossa kerron lisää! Yleisimpiä syitä hakeutua jäsenkorjaajalle on mm. noidannuoli ja muut äkilliset alaselkävaivat, SI-nivel, iskias, fasettilukko, lapojen väliset vaivat ja päänsärky, tenniskyynärpää, polvikipu, nilkan nyrjähdys ja ranteen vaivat. Hieronnan tai muun sijasta suosittelen kokeilemaan suomalaista jäsenkorjausta.

>> Hinta-alennus 20 % toukokuun loppuun saakka kaikista hoitokäynneistä mainitsemalla koodin ”Roosa” hoitoa varatessasi.

 

Capslook -verkkokursin kävin itse noin vuosi sitten. Se oli itselleni ”viimeinen silaus” vaatekaappiini. Olin karsinut paljon vaatteita, mutta silti joku tökki. Kapselipukeutuminen on auttanut paljon ja sain vaatekaapista nyt toimivan ja mieleisen. Vaatekapselin ei tarvitse olla tylsä vaan se on juuri sun tyylinen. Omaan vaatekapseliini kuuluu mm. vaaleanpunainen tyllihame, culottes-housut ja paljon mekkoja. Vaatekapseliin ei tarvitse myöskään hankkia uusia vaatteita vaan sen voi muodostaa jo olemissa olevista vaatteista. Lisää kokemuksiani kurssista löydät tästä postauksesta.

Näitä suosittelen: tuotteet

UNIT MARKT on Suomen ensimmäinen zero waste -kauppa joka sijaitsee Helsingin Vallilassa. Valikoimista löytyy paljon ruoka-aineita, kasviksia, kuiva-aineita ja myös kosmetiikkaa, tiskiharjoja ja paljon muuta. Suosittelen erityisesti talon omaa kasvimaitoa, jota ei saa mistään muualta sekä maapähkinävoita, jonka voi itse puristaa suoraa purkkiin. Samalla voi käydä nauttimassa Unit Marktin kahvilan puolella jonkun ihanan erikoisjuoman.

 

Fitnessfirst on Suomen suurin luomuruokien ja superfoodien verkkokauppa. Sieltä löytyy iso valikoima erilaisia pähkinöitä, Puhdistamon tuotteita ja paljon muuta. Olen aiemminkin tilannut heiltä ja nyt pitäisi laittaa tilausta taas menemään. Ainakin kookosmanna on listalla sillä maistoin sitä messuilla ja oli niiiin hyvää!

 

Happy Fish Shop on uusi suomalainen muovittomien tuotteiden verkkokauppa. Valikoimissa on paljon tuotteita, joita itselläni on ollut käytössä vuosia. Jos siis on tarvetta esimerkiksi puiselle tiskiharjalle tai ihonhoitotuotteille niin kannattaa tsekata Happy Fish Shopin verkkokauppa. Suosituksia löytyy esimerkiksi postauksestani ”Mun 9 suosikki zero waste tuotetta”.

>> Koodilla ”ROOSAHFS10” saat -10% alennusta tilauksen loppusummasta

 

Puuttuuko joku?

Kerro sun suosikit kommenteissa ♥

 


LUE MYÖS:

5 ekologista faktaa minusta

DIY pyykinpesuaine

5 tavaran karsimisen kompastuskiveä ja kuinka päästä niistä yli

 

SEURAA SOMESSA!

Instagramissa @roosablom

Tykkää myös Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *