Hae
Roosa Blom

#tuepienyrittäjää – hankintoja lapsille

Tue pienyrittäjää – hankintoja lapsille

Ei varmaan tarvitse tehdä pitkää alkusepustusta ja kertoa miksi lähdin kokoamaan tälläistä blogipostausta. Itsekkin yrittäjänä seuraan koko ajan yrittäjien asioita. Tämä tilanne on kamala ja todella surullista lukea kuinka suurinsosa yrittäjistä on ajautunut vaikeuksiin. (Virtuaaliset halit kaikille!)  On mahtavaa, että erilaisia kampanjoita on tehty #tuepienyrittäjää on sellainen, jota haluaisin buustata myös normaalissa arjessa. Itse pyrin aina suosimaan pienyrittäjiä ja kotimaisuus on itselleni todella tärkeä asia. Haluan siis nostaa tässä postauksessa muutaman yrityksen ja tässä postauksessa lapsille ja vauvoille suunnattuja tuotteita.

Haluan vielä sanoa, että Suomessa on valtavasti yrityksiä kenen palveluita ja tuotteita haluan tukea ja käytän. Nostin tähän kuitenkin vain muutaman mitä tuli ensimmäisinä mieleen ja joiden palveluita voi hyödyntää koronan aikana. Sekä palveluita joille uskon olevan käyttöä oli tilanne mikä tahansa.

 

Tässä muutamia suosikkejani:

Hammaskeiju xylitolpastillit ovat kotimaisia ja vegaanisia. Lisäksi ne tulevat paperipusseissa. Ihan huippua! Ollaan myös annettu näitä lahjaksi. Olen täyttänyt lasipurkin pastilleilla ja solminut vain nauhan ympärille. Varsinkin taaperoille nämä ovat olleet meidän perheen annetuin lahja.

Tirsokas ja Jadena -kestovaipat. Nämä brändit ovat nykyään yhdistyneet samaksi. Tirsokkaalta suosikkejani on yhdenkoon AIO-kestovaippa, sisävaippa sekä harkkahousut. Jadenalta taas treenikset eli harjoitteluhousut ovat tälläkin hetkellä käytössä.

Onnikas -kestovaipat. Onnikkaalta taas ehdottomasti Sulo-yövaipat, jotka ovat pomminvarmoja! Lisäksi meillä on tällä hetkellä sivunepillisiä AIO-vaippoja.

Superjellonan harkkahousut eroavat muiden brändien harkkareista huomattavasti. Ne ovat nimittäin malliltaan bokserit, jonka sisäpuolella on irrotettava lisäimu. Ainakin meidän lapsi haluaa aina mielummin pukea kalsarit kuin vaipan. Ja hän on aina ylpeä kun isillä ja hänellä on molemmilla kalsarit.

Vadelmatarha Jämsä on yksi suosikki lastentarvikekirppareista. Olen ostanut suurimman osan lapsemme käytetyistä vaatteista täältä. Nyt koronatilanteen aikana he ovat avanneet Facebookiin myynnin. Löydät ryhmän Vadelmatarha Jämsä nettikirppis, josta voi shoppailla kirppisvaatteita kotisohvalta.

MiniPanda lastenvaatekirppis Tampereella on toinen suosikkini. Täältä tein paljon hyviä löytöjä raskausaikana sekä olen myös kerran pitänyt pöytää. Mielestäni tavara liikkui todella mukavasti. MiniPanda järjestää myös merkillisiä viikkoja jolloin myynnissä on etuosassa erikseen nostettuna merkkituotteet.

 

Haleja ja tsemppejä kaikille kanssa yrittäjille ♥

Ps. Jos jaatte somessa vinkkejä niin käyttäkää #tuepienyrittäjää


LUE MYÖS:

5 ekologista faktaa minusta

DIY pyykinpesuaine

5 tavaran karsimisen kompastuskiveä ja kuinka päästä niistä yli

 

SEURAA SOMESSA!

Instagramissa @roosablom

Tykkää myös Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *