Hae
Roosa Blom

IG-LIVE: VILLIYRTTIRETKI

IG-LIVE: VILLIYRTTIRETKI

Keskiviikkona 24.6. kello 20-21 järjestän IG-liven yhteistyössä Helsinki Wild Foodsin kanssa

Live löytyy @roosablom ja @helsinkiwildfoods Instagram-tileiltä

 

Livessä lähdemme tutkimaan lähiluontoa ja villiyrttejä. Tule seuraamaan retkeämme ja yllättymään siitä, mitä kaikkea luonto meille tarjoaa! Liven aikana etsimme yrttejä luonnosta, lähinnä oman kodin pihasta ja lähiympäristöstä yhdessä biologi sekä keruutuoteneuvottelijan Anna Nymanin kanssa.

IG-livessä vastaamme myös teidän kysymyksiin, joten niitä voi livessä lähetellä. Myös ennakkoon lähetetyt kysymykset ovat tervetulleita. Kysymyksiä voi laittaa kommentteihin tai lähettää Instagramissa. Jutellaan myös livessä yhdessä villiyrteistä ja Anna lupasi opastaa ja neuvoa minua liven aikana. Itse kun olen aika ummikko näissä vielä.

Live löytyy Instagramistani tililtäni @roosablom sekä @helsinkiwildfoods’n tililtä. Live tallennetaan, joten sen voi katsoa myös jälkikäteen, jos ei kerkeä liven ääreen.

 

Ensimmäinen IG-liveni!

Olen innostunut tänä keväänä entistä enemmän villiyrteistä ja keräämään luonnosta ruokaa. Ennen keräsin vain nokkosta ja marjoja, mutta tänä vuonna on kiinnostanut kerätä myös muutakin. Ainut vaan, että olen niin ummikko etten tiedä mistä aloittaa tai mitä villiyrteistä voisi tehdä. Siksi on kiva päästä tekemään tämä live yhdessä Annan kanssa.

En ole Annaa koskaan tavannut, mutta olemme jonkin verran jutelleet Instagramissa. Olen keväällä kysellyt paljon vinkkejä kasvien tunnistamiseen ja resepteihin, johon olen saanutkin paljon ideoita ja apua Annalta. Uskon, että itsekkin tulen oppimaan liven aikana paljon sillä en itse tunnista paljoa mitään kasveja kuin tyyliin nokkosen, voikukan ja vuohenputken. Tulee olemaan todella kivaa ja odotan itsekkin jo liveä. Mikä onkaan sen parempaa kuin kerätä ilmaista ruokaa omasta pihasta, jonka luonto on meille kasvattanut?

Tämä on muutes ensimmäinen Instagram liveni koskaan. Olen joskus 5 vuotta sitten tehnyt livejä Periscopeen, mutta siitäkin on jo aikaa. En ole keksinyt aiemmin mistä liven pitäisin, mutta tämä aihe ja idea on todella hauska ja uskon myös itse saavani tästä paljon.

Mitä, koska ja missä?

IG-live: Villiyrttiretki

Keskiviikkona 24.6. klo 20-21

Instagramissa @roosablom ja @helsinkiwildfoods -tilillä

 

Toivottavasti mahdollisimman moni tulisi katsomaan liveä ♥


LUE MYÖS:

Vuohenputki-pesto resepti

10 vinkkiä vähentää ruokahävikkiä

 

SEURAA SOMESSA!

Instagramissa @roosablom

Tykkää myös Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *