Hae
Roosa Blom

Vietetään yhdessä #virtuaalivappu – katso parhaat ideat ja tapahtumat

Tänä vuonna meillä #virtuaalivappu

Ihan ensiksi haluaisin kertoa hyviä uutisia… Vappua ei ole peruttu – sitä vietetään tänä vuonna kotona ja virtuaalisesti! Tähän sen jälkeen kaikki trööt-hymiöt ja pallot. Vaikka vappu tulee olemaan erilainen, ei se ole sen huonompi. Tänä vuonna meillä on #virtuaalivappu ja munkit ja simat nautiskellaan olohuoneen lattialla. Ei sekään kuulosta yhtään hassummalta. Jos säät ovat suotuisat niin me varmaankin grillaillaan terassille ja nautitaan auringosta. Toivotaan siis hyvää säätä ja pysytään kotona ♥

 

Muistathan myös nämä ♥

  • Vaikka sää olisi vappuna kaunis, nyt on jaksettava välttää kaikkia lähikontakteja. Läheisiin ja ystäviin voi olla yhteydessä virtuaalisesti.
  • Vappuna ei pidä kokoontua fyysisesti juhlimaan tai piknikille. Ei pidä matkustaa muualle Suomeen tai lähteä vesille.
  • Kuka tahansa meistä voi olla oireeton viruksen kantaja, joka tartuttaa muita. Jokaisen on kannettava vastuuta omasta käyttäytymisestään. Vappukokoontumiset voivat saada koronaepidemian leviämisen uuteen hallitsemattomaan nousuun. Nyt meidän on yhdessä jaksettava, uusia vappuja tulee kyllä!
  • Viranomaiset vetoavat aikuisia seuraamaan lasten ja nuorten tekemisiä ja ohjeistamaan heitä lähikontaktien välttämisen tärkeydestä.
  • Perinteiset vappukokoontumispaikat ovat kiinni ja poliisi valvoo, että kokoontumiskieltoja noudatetaan. Kaikkien fyysisten kontaktien tulee nyt olla minimissä.

#virtuaalivappu -nettisivusto

Tälle sivustolle on koottu virtuaalivapun viihdyttävimmät livelähetykset, vastauksia monia askarruttaviin vappuaiheisiin kysymyksiin sekä vappuvinkit, jotka auttavat vappufiiliksen luomisessa kotoa käsin. Haluamme tarjota vaihtoehtoisia tapoja viettää vappua yhteisöllisesti mutta fyysisesti erillään. Viettämällä #virtuaalivappua ja noudattamalla kokoontumisrajoituksia voimme hidastaa ja estää koronaviruksen leviämistä. Näin voimme jokainen suojella omaa ja kanssaihmistemme terveyttä sekä ehkäistä terveydenhuollon ylikuormittumista. Mitä paremmin noudatamme rajoituksia ja viranomaisten ohjeita, sitä nopeammin voimme palata normaaliin arkeen.

Virtuaalivapun nettisivuilta löytyy todella kattava lista ohjelmaa vapuksi mm. erilaisia vappulivejä, pelejä ja muuta tapahtumaa. Katso koko lista tästä.

 

www.virtuaalivappu.fi

 

Hauskaa vappua kaikille ♥


LUE MYÖS:

Miksi astianpesuainetta ei voi tehdä itse

5x ekologiset ja eettiset urheilulegginssit

Toisesta autosta luopuminen

SEURAA SOMESSA!

Instagramissa @roosablom

Tykkää myös Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *