Hae
Roosa Blom

Herkullinen mango-avokadowrap (vegaaninen!)

Nyt tapahtuu jotain harvinaista. Blogini ensimmäinen ruokaresepti! En jaa muutenkaan ruokaan liittyviä postauksia kovin usein sillä se on heikkolenkkini. En nimittäin ole ruuan puolesta ollut kovin ekologinen. Asetin alkuvuodesta tavoitteeksi syödä ilmastoystävällisemmin. Ja sitä kohti olen mennyt koko ajan. Varsinkin viimeinen kuukausi on tuntunut menevän rytinällä eteenpäin. Olen merkittävästi vähentänyt lihansyöntiä ja opetellut löytämään kasvipohjaisia vaihtoehtoja. Vegaaninen ruokavalio sekä kasvisruuat ovat itselleni aika uusi maailma. Jos ennen söin hädin tuskin kerran viikossa lihatonta tai vegaanista ruokaa, syön nykyään lihaa sisältävää ruokaa vain pari kertaa viikossa. En ole tällä hetkellä pyrkimässä vegaaniksi, vaan haluan syödä ilmastoystävällisemmin. Tarkoittaen myös sitä, että kun lautasellani on lihaa olisi se riistaa tai muuten ei-lihaksi kasvatettua kuten strutsia tai hevosta. (Sori heppatytöt, tiiän että kuulostaa kamalalta) En vielä ole kokkaillut kovin monia vegaanisia ruokia, jotta niitä kehtaisin täällä jakaa. Instagramin puolella (löydät minut @roosablom) kerron enemmänkin kokkailuistani ja sähellyksistäni. Joten jos mun ruokakokeilut kiinnostaa kannattaa seurata siellä!

Nyt kuitenki löysin mahtavan reseptin, joka on niiiin hyvää, että se on pakko jakaa tänne blogin puolellekkin. Tätä ruokaa ei tarvitse lämmittää. Siksi tämä ruoka sopii myös hyvin pienten lasten vanhemmille, jotka eivät kerkeä syödä ruokaa lämpöisenä. Tai hyvä vaihtoehto syödä on-the-go, koska ruokailuvälineitä ei tarvita. Eli yhteenvetona voisi sanoa, että aika täydellinen ateriavaihtoehto? Pakkasinkin nämä evääksi itsetehdyn smoothien kanssa, kun olin taas päiväreissulla Helsingissä. Todella kivaa vaihtelua välipalaksi tai lounaaksi.

 

vegaaninen mango-avokado wrap

tortillalettuja

salaattia

mango

avokado

kevätsipuli

paprika

hummusta

 

  1. Pilko mango, avokado, kevätsipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi ja sekoita keskenään kulhossa.
  2. Levitä hummusta kunnon kerros tortillaletun päälle.
  3. Lisää tortillaan kasvis-hedelmä-seos ja salaattia pilkottuna
  4. Kääri tortilla rullalle ja nauti!

 

Nää on niiiin hyviä! Kuukauden sisään oli pakko tehdä jo toisen kerran. Heittämällä yhdeksi suosikkiruuaksi ja arvostan tälläisiä super super helppoja reseptejä mitä ei vaan voi mokata. (Tiiättehän oon se tyyppi joka on onnistunut polttamaan keitetyt perunatkin pohjaan. True story..)

 

Kiinnostaisiko teitä jos jakaisin satunnaisesti reseptejä myös blogissa?


LUE MYÖS:

10 vinkkiä vähentää ruokahävikkiä

DIY Raakavälipalapatukat

Alkoholiton kesädrinkki

 

SEURAA SOMESSA!

Instagramissa @roosablom

Tykkää myös Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *