Hae
Roosa Blom

ILMAISET KESTOVAIPAT 2KK AJAKSI? TESTAAJIA ETSITÄÄN!

ILMAISET KESTOVAIPAT 2KK AJAKSI?

ETSITÄÄN TESTAAJIA UUTEEN KESTOVAIPPALAINAAMO -KONSEPTIIN.

Ahdistaako vaippajäte?
Haluatko valita ekologisemmin, muttet tiedä kestovaippailusta mitään?
Oletko kyllästynyt ostamaan ja myymään kestovaippoja?

Jos vastasit edes yhteen kohtaan kyllä, voisit olla etsimämme henkilö.

KONSEPTI:
Kuukausimaksua vastaan saa paketin kestovaippoja ja tarvikkeita. Paketit kootaan niin, että ne riittävät täyskestoiluun tai osakestoiluun. Paketit määritellään vauvan iän, painon ja ruuminrakenteen perusteella. Jolloin saat juuri teidän vauvalle sopivat vaipat. Mikäli kuitenkin vaipat eivät sovi vauvallenne 2viikon aikana voit vaihtaa toiseen pakettiin ja saat rahasi takaisin 2viikon ajalta. Hintaan sisältyy myös lainaamon tuki ja apu, jos mitä tahansa kysyttävää tai ongelmia kestovaippailussa herää.

Entäs ne tahrat? Niistä ei kannata ottaa stressiä tai pelätä, että koko ajan saisi olla hinkkaamassa vaippoja.

TESTIHENKILÖT:
Haemme nyt ensimmäisiä testaajia. Testaajana saat 2kk ajan ilmaiset kestovaipat. Tämän jälkeen jatkoa katsotaan yhdessä eikä velvoita mihinkään. Vastineeksi vastaat muutamaan kyselyymme testijaksolta. Kestovaippailusta voi olla kokemusta tai sitten ei yhtään. Positiivinen asenne on tärkein! Opastamme vaippojen käytössä.

Haemme siis:
– Tammi-helmikuussa syntyviä vauvoja (Newborn-paketti)
– 2-6kk ikäisiä, 6-10kg vauvoja

HAE MUKAAN
Kerro lyhyesti miksi haluat mukaan, asuinpaikkakuntasi sekä vauvan ikä ja paino tai laskettuaika. Hakea voi sunnuntaihin 6.1. puoleen yöhön asti. Jonka jälkeen testaajat valitaan seuraavalla viikolla.

Jos haluat mukaan lähetä sähköpostia roosa.blom@outlook.com

KYSYMYKSIÄ?
Kysymyksiä voi esittää alas ja tietenkin kommentoida miltä koko idea kuulostaa. 🙂

2 kommenttia

  1. Marina Forss kirjoitti:

    Kiinostaisi tietää mitä käytät tiskikoneessa? Itse pikkuhiljaa siiryn ja luonollisempiin aineksiin. Tämä bloki löyty oikeeseen aikaa.

    • roosa kirjoitti:

      Kiva kuulla, että postauksista on ollut hyötyä 🙂 Tiskikoneessa olen käyttänyt tällä hetkellä Ecoveria. Koska Ecoverin ekologisuus on nykyään kyseenalaista niin ajattelin siirtyä todennäköisesti Ecodoohon (Saa ostettu Greendealistä) tai Attitudeen. Ecoverista ja Ecodoosta on riittänyt aina puolikas tabletti 🙂 Attitudea en ole koskaan kokeillut, mutta kuullut hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *