Hae
Roosa Blom

Olen puhujana Hope for the climate -tapahtumassa

HOPE FOR THE CLIMATE

VIRTUAALINEN ILMASTOTAPAHTUMA NUORILTA KAIKILLE.

sunnuntaina 30.08.2020, KLO 12-19

llmastotietoisuus / vaikuttaminen / osallistuminen / toivo tulevasta / #hopeandchill

 

Hope for the climate on virtuaalinen ilmastotapahtuma, johon voi osallistua kuka tahansa, missä tahansa. Toivomme tapahtuman kautta luovamme yhdenvertaisen ja virtuaalisen tilan kokoontua: yhdessä voimme purkaa ilmastoahdistusta, oppia uutta kestävästä ja ekologisesta elämäntyylistä, ja vahvistaa yhteyttämme luontoon, jotta voimme paremmin taistella ilmaston puolesta.

Ohjelmaan sisältyy luentoja ja seminaareja, työpajoja kuten luontoon liittyvä liikeharjoitus, läsnäoloharjoitus ja avoin yhteiskeskustelu. Tapahtuman puhujina kuulemme mm. saamelaisaktivisti Petra Laitin, eläinfilosofi Elisa Aaltolan, ja zero waste -elämäntyylistä bloggaavan Roosa Blomin.

Tapahtuman kautta haluamme käsitellä ilmastonmuutokseen liittyviä kysymyksiä globaalilla ja paikallisella tasolla ja löytää tapoja tarjota toisillemme inspiroivia tarinoita, konkreettisia toimintamuotoja ja ajatuksia herättäviä oivalluksia käsitelläksemme sitä, mikä meille todella on tärkeää: meidän ja luonnon yhteinen tulevaisuus ja tämän planeetan tulevaisuus tuleville sukupolville.

Maksutonta virtuaalista konferenssia pääset seuraamaan ilmoittautumalla sähköpostitse hopefortheclimate@gmail.com, jonka löydät myös Facebook-tapahtuman kautta. Linkki tapahtuman virtuaaliselle alustalle lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä lähempänä tapahtumaa.

Mikäli ylläoleva video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ylläolevalla videolla tapahtuman järjestäjä Wilhelmina Ojanen jakaa syitä miksi hän halusi luoda Hope for the Climate – virtuaalisen ja maksuttoman ilmastotapahtuman ja mitä hän toivoo tulevaisuudelta.

“Ilmastoasiat kuuluvat kaikille, siksi päätin lähteä toteuttamaan Hope for the Climate -tapahtumaa. Koen että nuoret ovat tärkeitä vaikuttajia ilmastonmuutosta vastaan. Ilmastonmuutos vaikuttaa elämäämme ja tulee vaikeuttamaan tulevien sukupolvien elämää jos emme toimi nyt. Tämän hetken nuoret ovat viimeinen sukupolvi jotka voivat vielä hidastaa ilmastonmuutoksen etenemistä. Hope for the climate uskoo että vielä on toivoa. Kannustamme kaikkia luomaan kotona oman mukavan katselupaikan, kutsumaan ystäviä seuraksi ja osallistumaan! Tule mukaan #hopeandchill-tägillä!,” kommentoi tapahtuman nuori tuottaja ja tanssitaitelija Wilhelmina Ojanen.

Tapahtuman tuottaja Wilhelmina Ojanen / Kuvittaja Lauri Lohi / @ooh_lauri

 

JÄRJESTÄJÄT:

Tapahtuman tuottajana on Tampereelta kotoisin oleva tanssitaiteilija Wilhelmina Ojanen.

Tapahtuman toisena tuottajana ja juontajana toimii esiintyvä taiteilija Kardo Shiwan.

YHTEISTYÖKUMPPANIT:

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä tamperelaisen RARE median kanssa, ja tapahtuma toteutetaan Ilmastonmuutosvoima-hankkeen myöntämällä rahoituksella.

Yhteistyössä tuottamassa: rareonkova.com / @rareonkova
Tapahtuman rahoitus: ilmastonmuutosvoima.fi / @ilmastonmuutosvoima

 

Olen yksi tapahtuman puhujista / Kuvittaja Lauri Lohi / @ooh_lauri

TAPAHTUMAN PUHUJAT:

Elisa Aaltola – Eläinfilosofi ja kirjailija
Petra Laiti – Saamelaisaktivisti
Vilma Rimpelä – RARE Median CEO
Virpi Alise-Koskela – Filosofian tohtori, luonto-, läsnäolo- ja yhteisökouluttaja
Roosa Blom – Ekologisen elämäntyylin, kestävän muodin ja zero waste-lifestyle bloggaaja
Kardo Shiwan – Esiintyvä taiteilija
Kirsi Salonen – Ekopsykologi
Elsa Heikkilä & Veera Kauhanen – JOSKUS taiteilijakollektiivin jäsenet

 

LINKIT

Linkki Facebook tapahtumaan tässä.
Tapahtuman Instragram tili: @hopefortheclimate.fi

 

Oon todella innoissani, että saan olla yhtenä puhujana tapahtumassa. Tästä on tulossa todella mielenkiintoinen ja kova setti erilaisia tyyppejä. Ilmoittaudu mukaan ja nähdään konferenssissa. ♥

 


LUE MYÖS:

Mun nopea arkimeikki luonnonkosmetiikalla

Kangasmaskit – täältä niitä saa

9 vastuullista uimapukubrändiä

 

SEURAA SOMESSA!

Instagramissa @roosablom

Tykkää myös Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *