Hae
Roosa Blom

Näin tuet ilmaiseksi vaikuttajaa rahallisesti #tuepienyrittäjää

#tuepienyrittäjää -kampanja

Nyt ollaan tilanteessa, että ollaan koko maailma aikamoisen kriisin keskellä. Itse olen lukenut yrittäjien kohtaloita ja ainakin yrittäjät ovat ajautuneet nyt aikamoiseen ahdinkoon. Somessa onkin alkanut leviämään #tuepienyrittäjää ja yritetään puhaltaa yhteen hiileen. Se on ollut mahtava huomata. Pienyrittäjiä voi tukea ostamalla palveluita heiltä. Aloin miettiä omaa työtäni ja miten voi oikeasti tukea ilmaiseksi pienyrittäjiä. Toki jokainen sydän, peukku ja kommentti on tärkeä ja auttaa, MUTTA valitettavasti ne eivät auta jos kukkaro ammottaa tyhjyyttä ja täytyisi ruokkia lapset.

 

Näin tuet ilmaiseksi somettajaa rahallisesti

Tiedän, että tämä kuulostaa vähän hämmentävältä ja mikä kissa tässä on haudattuna. Mutta ei ole! Tämä on ihan normaali vaikuttajien ansaintamalli. Kuitenkin myös muistakaa tykätä ja kommentoida sillä ne ovat rahan lisäksi älyttömän tärkeä asia meille. ♥

 

Klikkaa blogipostaukset auki

Kannattaa siis klikkailla blogipostaukset auki ja lukea blogeja. Monella bloggaajalla on blogissaan Google-mainoksia, kuten minulla (blogin yläreunassa bannerin alapuolella). Itse en pysty esimerkiksi Google-mainoksiin vaikuttaa. Mainospaikka on määritelty valmiiksi Vaikuttajamedian puolelta ja Google taas määrittää mitä mainoksia bannerissa pyörii. Kuitenkin saan rahaa Google-mainoksista. Jokainen näyttökerta blogissa tuo minulle rahaa. Eli joka kerta, kun klikkaat blogipostaukseeni saan alle 1 sentin per näyttökerta. Näin todella yksinkertaistettuna kerrottuna. Ne ei ole ihan täysin niin vaan moni asia vaikuttaa siihen mikä summa sieltä tulee, mutta tuollaisista määristä puhutaan. Voi tuntua pieneltä, että onko juuri sinun klikkauksella väliä, mutta on! Iselläkin näyttökerrat blogissa pyörivät kuukaudessa 15 000 – 25 000 välillä ja jokainen lukija on minulle todella tärkeä ♥

 

Tee ostokset affimainoksien kautta

Jos olet tekemässä ostoksia verkosta tee ne vaikuttajien affimainoksien kautta. Affimainokset tarkoittavat sitä, että jokaisesta vaikuttajan kautta tehdystä ostoksesta saa vaikuttaja tietyn prosentin tuloa itselleen. Affimainoksia voi olla blogipostauksissa olevat linkit (yleensä merkitty *-merkillä), sivupalkissa tai muualla olevat kuvat (itselläni sivupalkkimainokset) tai erilaiset alekoodit. Tekemällä ostokset näiden kautta tuet siis myös vaikuttajaa. Win-win kaikille! Löydät minun lukijoilleni olevat alekoodit kootusti täältä.

 

Oletko keksinyt jotain miten voisi pienyrittäjiä tukea ilmaiseksi rahallisesti?

Kommentoi alas sillä kaikki vinkit ovat enemmän, kuin tervetulleita 🙂

PS. Muista myös somessa käyttää #tuepienyrittäjää ja vinkata omat lempparit!


LUE MYÖS:

5 ekologista faktaa minusta

DIY pyykinpesuaine

5 tavaran karsimisen kompastuskiveä ja kuinka päästä niistä yli

 

SEURAA SOMESSA!

Instagramissa @roosablom

Tykkää myös Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *