Hae
Roosa Blom

Raskauden viimeinen kolmannes

Tänään alkoi raskauden viimeinen kolmannes. Aika on mennyt todella nopeasti ja toivottavasti loppuaikakin hurahtaa siivillä. Meillä on ostettuna jo kaikki vauvaa varten ja enää on vain pyykinpesua ja paikalleen laittamista. Olen kirjoitellut raskausaikana useampia vauva-arkeen liittyviä postauksia jotka odottelevat puoli valmiina. Monissa pohditaan vauvajuttuja ekologisuuden kannalta ja toivottavasti saan pian kuvattua ja julkaistua vauvantarvike listan ekoversion.
Olen ollut laiska kuvailemaan mahakuvia. Se on johtunut siitä, että en oikein itse tykkää kännykkäräpsyistä. Kaipaan aina hienoja kuvia. En ole pitkään, pitkään  aikaan kuvannut itseäni kaukolaukaisimen kanssa ja taidot tuntuu olevan ruosteessa, haha. Kun bloggasin enemmän lifestyle -materiaalia tuli asukuvia ikuistettua harvaise viikko. Ehkä innostun loppuraskautta ikuistamaan enemmän ja vaikka kuvailemaan hieman raskausajan pukeutumista. Joka tapauksessa kuvista jää aina mukava muisto olivat ne minkälaisia räpsäisyjä vain.
Kolme kuukautta laskettuun aikaan ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *