Hae
Roosa Blom
Kaupallinen yhteistyö

Joululahjaideoita aikuisille – nappaa 3 ideaa

Kaupallinen yhteistyö: GreenDeal

Mielestäni on vaikea keksiä joululahjaideoita aikuisille. Monella tuntuu olevan kaikkea eikä lahjaksi haluaisi antaa mitään turhaa. Mietin ideoita perinteisen herkkukorin tilalle. Kuitenkin niin, että lahja olisi kulutustuote eikä antaisi lahjaksi mitään ylimääräistä. Kokosin kolme erilaista, eri kokoista ja eri hintaista pakettia. Pakettejen sisältöjä voi muokata tuhansilla eri tavoilla.

Paketoimisessa voi hyödyntää kierrätysmateriaaleja. Kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista voi löytyä vanhoja astioita ja kulhoja, lasipurkit ja -pullot sopivat täydellisesti pakkauksille ja kotoa vanhoja pakettinaruja voi käyttää aina uudestaan. Sen lisäksi luonnonmateriaalit kuten kuusenoksat tuovat koristeluun jouluista fiilistä. Lisää vinkkejä paketoimiseen löydät tästä postauksesta.

Tässä postauksessa olevat tuotteet on GreenDealilta, joka on isoja ekopesuaineiden ja luonnonkosmetiikan verkkokauppa. Heillä on myös todella kilpailukykyiset hinnat ja mahdollisuus ostaa isompia säästöpakkauksia. Postauksessa käytetyt tuotteet ovat aitoja ekopesuaineita tai luonnonkosmetiikkaa. Hyödynsin GreenDealin isoja pakkauskokoja, joista jaoin tuotteita purkkeihin tai pulloihin. Tällä lahjasta tulee paitsi visuaalisesti kauniimpi, myös säästää rahaa. Ei mielestäni tarvitse antaa 1,5kg säkkiä pesuainetta lahjaksi. Voi antaa toki, mutta voi hyvin myös antaa pienemmän määrän lasipurkkiin pakattuna.

lahjaideoita aikuisille greendeal

Paketti 1

Tämä pikkupaketti on simppeli ja sen yksinkertaisuus tulee pakettien poistamisesta ja lasipurkkien hyödyntämisestä. Itsetehty pyykkietikka on laitettu lasipulloon. Lisäämällä kuusenoksan saa jouluista tunnelmaa ja etikkaan tulee kiva kuusen tuoksu. Isosta pyykinpesujauhepaketista on kaadettu lasipurkkiin ja suolasaippuasta on poistettu pahvikääre.

 

Itsetehty pyykkietikka: kaada pullo täyteen etikkaa ja lisää kuusenoksa

Ecodoo pyykinpesujauhe

Villipuro KINOS suolasaippua

lahjaideoita aikuisille greendeal

Paketti 2

Tässä paketissa on yleisiä perussiivoukseen tarvittavia pesuaineita. Ajatuksena, että tämä voisi myös olla kiva lahja nuorelle, joka on muuttanut tai muuttamassa omaan kotiin. Pyykinpesuainetta, sitruunahappoa astianpesukoneen ja pyykinpesukoneen puhdistamiseen, marseillesaippua käy kaikkeen ja siivoussieni ja -liina avuksi puhdistukseen. Siivousliina ja pesusieni ovat pakkauksista, joissa oli aina 2kpl tuotteita. Laitoin tähän kokonaisuuteen vain yhden kumpaakin. Ecodoon siivoussieni on 97% kierrätysmateriaalia. Myös siivousliina on 97% kierrätysmateriaalia.

 

Ecodoo pyykinpesuneste

Sitruunahappo

Douce Nature aito marseillesaippua

Ecodoo ekologinen siivoussieni

Ecodoo pestävä siivousliina

 

lahjaideoita aikuisille greendeal

paketti 3

Tämä viimeinen paketti on ”paketoitu'” vanhaan emaliseen pesuvatiin ja mukana on myös kotimainen pyyhe. Tuotteiksi on valikoitunut pyykinpesuaine, yleispuhdistussuihke, itsetehtyä pyykkietikkaa, astianpesutabletteja ja iso marseillesaippua. Poistin marseillesaippuasta muovikääreen ja osan astianpesutableteista laitoin lasipurkkiin. Nämä astianpesutabletit ovat todella riittoisia ja vain puolikas tabletti riittää isoonkin koneelliseen. Valitsin pesuaineiksi Greenscentsin ja vaikka heillä löytyy hajusteettomia vaihtoehtoja niin tykkään myös hajustetuista. Heidän tuotteiden hajusteet tulevat 100% aidoista eteerisistä öljyistä. Tämän setin voi ojentaa lahjan saajalle sellaisenaan tai tästä voisi muutella erilaisia tupari- tai mökkivierailuversioita.

 

Greensents yleispuhdistuaine

Greensents pyykinpesuaine

Ecodoo astianpesutabletit

Ecodoo aito marseillesaippua

Itsetehty pyykkietikka

 

 

Mitä sä meinaat antaa lahjaksi aikuisille?  Ihanaa joulunodotusta ♥


LUE MYÖS

Ekologisempia lahjaideoita leikki-ikäisille

Zero Waste -vinkit joulun viettoon

10+1 vinkkiä paketoida lahjat ekologisemmin

LISÄÄ EKOJUTTUJA LÖYTYY INSTAGRAMISTANI

Löydät minut @roosablom

Kaupallinen yhteistyö: GreenDeal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *